Over ons
Onze Gegevens:
Chocolaterie Krisley
Stationsstraat 146
B-9880 Aalter
Belgie - Belgium
Tel: +32(0)9 375 37 75
BTW: BE 0875.076.194
info@krisley.be

Onze Openingsuren
Maandag
Gesloten
Dinsdag
10u00 - 12u30 & 13u30 - 18u00
Woensdag
10u00 - 12u30 & 13u30 - 18u00
Donderdag
10u00 - 12u30 & 13u30 - 18u00
Vrijdag
10u00 - 12u30 & 13u30 - 18u00
Zaterdag -> van september tot en met Pasen
9u00 - 17u00 doorlopend geopend!
Zaterdag -> vanaf eerste zaterdag na Pasen tot en met augustus
9u00 - 13u00
Zondag & Feestdagen
Gesloten

Onze Geschiedenis

Waar het allemaal begon...

Eind 2004 zijn we gestart met het zoeken van een locatie. Een locatie moet geschikt zijn aan enkele eisen onder andere de HACCP normen. Normen die in een huidig productieproces noodzakelijk zijn. Al snel botsten wij op Aalter waar wij onze zin vonden.

Op 7 oktober 2005 hebben wij de deuren geopend.

In najaar 2006 zijn we ons gaan specialiseren in productie voor Business to Business klanten zoals horeca, winkels, groothandels, winkelketens & bedrijven voor geschenken. Intussen hebben we een uitgebreid klantenbestand in zowel binnenland als buitenland.

In 2010 hebben we ons volledig in regel gesteld met de auto-controle wetgeving opgelegd door het FAVV en EU. Dit auto-controle systeem houdt alles in met betrekking op hygiene, onderhoud, etikettering & tracering, voedselveiligheid en infrastructuur. Daarvoor hebben we de hulp ingeroepen van een extern bedrijf. Dat bedrijf blijft ons verder begeleiden en opvolgen.

In de periode 2010 - 2013 hebben we onze productie van vormpralines volledig geautomatiseerd met mouleerlijn en vulmachine.

In 2014 hebben we onze chocolade productie en verwerking volledig gemoderniseerd. Dit met automatische tempereringsystemen voor chocoladeverwerking en met moderne overtrekband voor dompelpralines. Ook werd de capaciteit voor afsmelten tegelijk uitgebreid met smelttanks.

Voor ons 10 jarig bestaan werd in 2015 onze winkel en concept in een volledig nieuw jasje gestopt.

In 2018 hebben we onze mouleerlijn vervangen door een groter type om nog sneller en meer te kunnen produceren. Dit om de groei te blijven aankunnen, maar ook om een beter en fijner product te kunnen afleveren.

In 2022 zijn we gestopt met de productie van ijsproducten. Dit om ons volledig toe te leggen op onze activiteit van chocoladeprodcutie.

Ons volledig assortiment vindt u terug op de website of in onze winkel!

Volg ons ook via Instagram of Facebook! http://www.facebook.com/chocolateriekrisley

Wij hopen u graag te begroeten in onze winkel. U kan ons ook steeds vrijblijvend contacteren voor alle info.